Home

Nieuws 262 x bekeken

Thijs Hendrix krijgt hoge Franse onderscheiding

Ospel – Thijs Hendrix, eigenaar van Hendrix Genetics, krijgt een Franse onderscheiding.

Vrijdag benoemt de Franse ambassadeur Hendrix tot Chevalier de l’Ordre du Mérite Agricole (Ridder in de Orde van Verdienste voor de Landbouw). De orde van verdienste voor de landbouw wordt verleend voor professionaliteit en verdienste op agrarisch gebied.

Met Hendrix Genetics is Thijs Hendrix volop actief in de Franse markt. Hendrix Genetics nam onder meer het Institut Selection animale, France Hybrides en de legpluimvee-distributie organisatie Societe Francaise de Production Avicole over. Hendrix Genetics heeft een strategische verbinding met investeringsfonds Sofiprotéol in Parijs en is zo betrokken bij de ontwikkeling van andere Franse bedrijven.

Of registreer je om te kunnen reageren.