Home

Nieuws 521 x bekeken

Onzekerheid directie The Greenery houdt aan

Barendrecht – The Greenery weet nog niet of de vertrokken verkoopdirecteur Henk Niemansverdriet vervangen wordt.

Voorlopig neemt topman Philip Smits zijn taken over. Dat meldt een woordvoerder van het groenten- en fruitbedrijf. Voorzitter Theo Ammerlaan van de coöperatie achter The Greenery laat via een woordvoerder van het bedrijf weten alle vertrouwen te hebben in een goede invulling van de taken door Smits.

Smits nam in november ook de taken over van de vertrokken directeuren Leon Bol (VS, Verenigd Koninkrijk) Jelte van Kammen (inkoop Nederland) en Martin van der Sande (commerciële inkoop). Sindsdien is voor Leon Bol een opvolger gevonden in de Brit Kevin Doran. De overige taken zijn nog bij Smits.

Over of de overige taken definitief bij Smits blijven, is volgens een woordvoerder nog geen besluit genomen. Wanneer dit het geval is, lijkt het erop dat The Greenery een topzware organisatie had. De directeuren vertrokken door onenigheid over de gekozen verkoopstrategie van The Greenery.

Theo Ammerlaan is voorzitter van de coöperatie Coforta, eigenaar van The Greenery. Ammerlaan wil niet ingaan op de kwestie en laat via een woordvoerder weten vertrouwen te hebben in een goede invulling door Smits.

Of registreer je om te kunnen reageren.