Home

Nieuws 178 x bekeken

CDA'er Koopmans verzamelt ervaringen Dienst Regelingen

Den Haag - CDA-kamerlid Ger Koopmans heeft een website ontwikkeld waarop boeren hun ervaringen met Dienst Regelingen kunnen ventileren.

Op de site www.uwervaringen.nl kunnen ondernemers Koopmans informeren over de gang van zaken bij het loket van het ministerie van landbouw. Ondernemers kunnen vanaf 1 april de Gecombineerde opgave 2011 digitaal invullen. "En dat terwijl veel ondernemers nog altijd in onzekerheid verkeren over de uitbetaling van de bedrijfstoeslag 2010. Een hoofdpijndossier voor menig ondernemer", schrijft Koopmans.

De politicus liet eerder deze week weten een parlementair onderzoek te overwegen over de gang van zaken bij DR, na alle problemen met uitbetalingen en perceelsregistratie. Koopmans wil de inbreng gebruiken voor het debat met de Staatssecretaris over Dienst Regelingen.

Of registreer je om te kunnen reageren.