Home

Nieuws 195 x bekeken

Boerenbond Deurne breidt werkgebied geitenvoeders uit

Deurne - Boerenbond Deurne verkoopt voortaan in het hele land geitenvoeders. De voercoöperatie komt daarmee naar eigen zeggen mede tegemoet aan vraag van potentiële klanten van buiten het traditionele werkgebied.

Dat bevindt zich in Zuid-Nederland en Noordoost-België. Daar is het marktleider met een marktaandeel van 50 procent van de geitenhouders en 60 procent van de voertonnages.

Boerenbond Deurne zet er nu op in om marktleider geitenvoeders in geheel Nederland en België te worden, zegt directeur Ruud Michels. Boerenbond Deurne hoeft hiervoor niet extra te investeren. Er zijn juist investeringen afgerond in Oirschot. Daardoor kan sneller worden geladen en is de productiecapaciteit vergroot. Wel levert het bezorgen van voer buiten het traditionele werkgebied meer transportkosten op, maar die worden rechtstreeks doorberekend aan de afnemers buiten het werkgebied, stelt Boerenbond Deurne.

Of registreer je om te kunnen reageren.