Home

Nieuws 332 x bekeken

Streekproducten Groene Hart in speciale maandmenu’s

Gouda – Restaurants in het Groene Hart organiseren vanaf komende weekend de ’Maand van het Groene Hart’. De 28 deelnemende restaurants serveren daarbij een Groene Hart Maandmenu, waarbij gerechten worden geserveerd van erkende streekproducten uit het Groene Hart.

”Het Groene Hart heeft veel meer te bieden dan men denkt. Van kreeft tot kalfsvlees, van gevogelte tot vergeten biologische groenten zoals raapstelen en pastinaak uit Rijnsaterwoude en Boeren Goudse Oplegkaas van drie jaar oud uit Rijpwetering”, zegt organisator Stichting Groen Hart, kloppend hart.

In totaal hebben 22 boeren en telers gezamenlijk een assortiment neergezet waar koks mee aan de slag zijn gegaan.

Stichting Groene Hart, kloppend hart is een ondernemersplatform dat de streekproducten en recreatieve voorzieningen in het Groene Hart promoot. De stichting zet onder andere een Groene Hart Producentencoöperatie op.

Of registreer je om te kunnen reageren.