Home

Nieuws 242 x bekeken

Twee weken vertraging bij uitlevering silo’s door brand

Lemmer - Siloproducent Polem uit Lemmer verwacht de vertraging bij het leveren van silo’s snel in te lopen. Dat zegt een woordvoerder van het bedrijf dat dinsdag werd getroffen door een grote brand.

‘‘Op de korte termijn hebben zullen we de silo’s met ongeveer twee weken vertraging alsnog kunnen leveren. We hopen dit echter spoedig in te halen, waardoor we spoedig weer alles op tijd kunnen leveren”, aldus Polem.

Het bedrijf heeft drie productielocaties op het bedrijfsterrein in Lemmer. Hiervan is één productiegebouw dinsdag door brand verwoest. “We kunnen de productie op de andere twee locaties opvoeren, waardoor we de achterstand deels kunnen inhalen.” Door samenwerking met zusterbedrijven van de Plasticon groep wordt de productiederving verder opgevangen.

De oorzaak van de brand is hoogstwaarschijnlijk een chemische reactie. Bij de brand zijn geen persoonlijke ongelukken gebeurd. Er waren geen verhoogde waardes van gevaarlijke stoffen.

Of registreer je om te kunnen reageren.