Home

Nieuws 242 x bekeken 2 reacties

Steunregeling boeren verlengd

Brussel - Nederland mag boeren die in de problemen zijn gekomen door de economische crisis tot eind dit jaar blijven steunen met maximaal 15.000 euro per bedrijf.

De Europese Commissie is vandaag akkoord gegaan met een verlenging van deze regeling. Goedkeuring van Brussel was nodig omdat er sprake is van staatssteun.

Boeren die voor de steun in aanmerking willen komen, kunnen zich tot 31 maart van dit jaar aanmelden.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Bij wie moet ik me melden?

  • no-profile-image

    Je kunt bellen met de dienst regelingen, maar die weten vermoedelijk nog nergens van en verwijzen je dan weer door naar de redactie van deze krant en die leggen je dan uit hoe ze aan dit persbericht komen en die verwijzen je dan weer door naar de persdienst van de EU in brussel. Kortom je moet onwaarschijnlijk vasthoudend/doortastend zijn om iets uit die pot te vangen met als gevolg dat ze aan het eind van het jaar zeggen, dat er gelet op de weinige steunaanvragen cq verleningen blijkbaar weinig veehouders in de problemen gekomen zijn. Je hebt eigenlijk een adviesbureau nodig om zo'n steunaanvraag te doen en daar gaat, door het exorbitant hoge tarief dat ze in rekening brengen, het eigenlijk voor jouw bedoelde geld dan ook grotendeels naartoe. Een dergelijke steunaanvraag is vergelijkbaar met een aanvraag wildschade bij het faunafonds. Komt ook vrijwel nooit iets van tercht. Doe je best, succes

Of registreer je om te kunnen reageren.