Home

Nieuws 192 x bekeken

'Nee tegen megastal betekent meer hinder'

's Hertogenbosch - Het verzet tegen zogenoemde megastallen betekent meer hinder, meer milieubelasting en minder dierenwelzijn. Dat stelt voorzitter Hans Huijbers van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie.

Huijbers zegt in een opiniërend artikel in het Eindhovens Dagblad dat hij blij is met de aandacht die de land- en tuinbouw krijgen in de verkiezingsstrijd. Ër zijn economische sectoren in Nederland die met minder of geen betrokkenheid en aandacht van de samenleving hun business moeten doen.”
De ZLTO-voorzitter zegt dat de tegenstanders van megastallen zich bewust moeten zijn van de keuze die ze maken. “Het is te gemakkelijk om tegen te zijn als je daarin niet de consequenties van dat standpunt meeweegt.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.