Home

Nieuws 228 x bekeken

Hagé International breidt exotenpakket verder uit

Barendrecht - Hagé International heeft de import en verkoop van exoten onder een nieuwe unit geschaard, Exotics and Specialties.

Dat heeft The Greenery-directeur, Philip Smits, bekendgemaakt. Hagé International is de importdochter van het handelsbedrijf. Volgens woordvoerder Tim Willaert is de vraag naar exoten en ready-to-eat-producten sterk stijgende. “We hadden al wel exoten en ready-to-eat in ons assortiment, maar op kleine schaal”, aldus Willaert. “De unit is opgericht om dat assortiment uit te breiden.” Corry Visbeen, nu nog verantwoordelijk als product manager Exoten en Specials bij The Greenery, is aangetrokken om de unit aan te sturen. De verwachting is dat The Greenery en Hagé op termijn ook zullen kijken of het mogelijk is om exoten geproduceerd op Nederlandse bodem aan het assortiment toe te voegen.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.