Home

Nieuws 332 x bekeken

De Heus neemt mengvoerdivisie Tuinroete Agri over

Ede – Mengvoerbedrijf De Heus heeft de mengvoerdivisie van het Zuid-Afrikaanse bedrijf Tuinroete Agri overgenomen. Vanaf 1 mei zal De Heus de mengvoerproductie, die nu nog plaatsvindt in Riversdale en Kleinberg, volledig onderbrengen in Kleinberg.

De Kleinberg-productielocatie wordt de vierde fabriek van De Heus in Zuid-Afrika sinds de eerste investering in 2008. De Heus heeft naast Kleinberg fabrieken in Umlaas Road, Klerksdorp en Modimolle. Het Zuid-Afrikaanse hoofdkantoor is gevestigd in Umlaas Road.

De Heus ziet de Zuid-Afrikaanse markt als een markt met veel potentieel. Het bedrijf is erop uit om een nationale speler te worden in de Zuid-Afrikaanse diervoedersector.

Of registreer je om te kunnen reageren.