Home

Nieuws 170 x bekeken

Bleker afwezig op dag van LTO Noord

Arnhem – Staatsecretaris Henk Bleker is niet komen opdagen tijdens de dag van LTO Noord in Gelderland. De staatssecretaris liet de 1.300 leden van LTO Noord eerst twee uur wachten, maar uiteindelijk liet hij weten helemaal niet meer te komen.

”We zeiden eerder al dat we met staatssecretaris Henk Bleker een politicus met lef hebben, met het stopzetten van de aankopen van gronden voor natuur. Nu toont hij opnieuw lef door niet te komen. Hij denkt blijkbaar dat de stemmen al binnen zijn”, aldus provinciaal voorzitter Ben Ligtenberg tijdens de dag van LTO Noord.

Een woordvoerder van het ministerie van landbouw meldt dat Bleker wegens familie-omstandigheden verhinderd was. ”Eerder dacht hij door een programmawijziging bij LTO Noord toch naar de bijeenkomst te kunnen gaan, maar dat is toch niet gelukt”, aldus de woordvoerder.

Of registreer je om te kunnen reageren.