Home

Nieuws 264 x bekeken

Welles gaat organisatie Kompany aansturen

Venlo – Sectormanager glasgroente van LTO Groeiservice Huub Welles wordt operationeel directeur bij afzetorganisatie Kompany. Dat maken beide partijen bekend.

Welles gaat de verdere groei en ontwikkeling vorm geven, schrijft de associatie voor producentenorganisaties Kompany. ”Het is een nieuwe functie. We hadden wel een interim-directeur om organisatie op te zetten, maar we willen een voltijd-directeur daarop zetten”, aldus voorzitter Rinus van Mullekom. Telers van Sun Quality, ZON en Komosa zetten hun producten af via Kompany.

Het aanstellen van de sectormanager moet niet uitgelegd worden als nieuwe poging tot bundeling. Welles is gewend te werken met telers uit verschillende afzetorganisaties en heeft daar goede contacten mee. Mullekom: ”Het heeft niets te maken met bundeling. Hij gaat helpen het bedrijf intern verder uit te bouwen.”

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.