Home

Nieuws 522 x bekeken 1 reactie

Ton van Vuren weg bij LTO Noord

Deventer – Directeur Ton van Vuren vertrekt bij LTO Noord. Volgens de belangenorganisatie vertrekt Van Vuren uit eigen beweging. ”Directeuren moeten geen onderdeel van de inventaris worden”, zegt Van Vuren.

Van Vuren is directeur-eigenaar van diverse bedrijven die zich bezighouden met werkbegeleiding van mensen met functiebeperkingen en het verlonen van mensen die uit een uitkering komen. Bij zijn bedrijven werken ruim honderd medewerkers in binnen- en buitenland.

Van Vuren gaat nu meer tijd besteden aan zijn eigen bedrijven, waar zijn hart ligt. ”Directeur van LTO Noord zijn is de op één na mooiste job die bestaat. Ondernemen voor eigen rekening en risico is het allermooiste.”

Van Vuren is de tweede directeur die in korte tijd vertrekt van de belangrijkste belangenorganisaties. Een jaar geleden kondigde Gerard van Oosten plotseling zijn vertrek als directeur van de Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie aan.

Eén reactie

  • no-profile-image

    in t snotje

    Van Vuuren kan niks betekenen voor slachtoffers NVAE zie sbbo.eu .Door de praktijken van de taxateurs van deze vereniging(NVAE) honderden slachtoffers in verzekeringszaken.Voorzitterschap zit bij Interpolis op kantoor en stuurt aan hoe men de boer en tuinder om zeep helpt.In het hele land schrijnende gevallen bekend maar men kan er niks aan doen zeggen de standsorganisaties Lto en Kavb,schandalig.Collega s stoppen met hun bedrijf hebben in 2006 al melding gemaakt van de praktijken Interpolis en Rabo.Club NVAE gaat gewoon door.Slachtoffers sterkte.Melden kan bij sbbo.eu en wpmvisser@live.nl

Of registreer je om te kunnen reageren.