Home

Nieuws 196 x bekeken 3 reacties

’Kritiek van Nijpels op Bleker ongepast’

Den Haag – Tweede Kamerlid Ger Koopmans heeft het woensdag opgenomen voor staatssecretaris Henk Bleker (Landbouw en Natuur).

Koopmans zei in de Tweede Kamer dat hij zich ergert aan het gemak waarmee Ed Nijpels (prominent VVD’er) zich negatief uitlaat over Bleker en diens beleid.

Nijpels (tevens voorzitter van het Bosschap) zei onder meer dat Bleker een slecht en droevig natuurbeleid voert, voortdurend onwaarheden spreekt en een onbetrouwbare overheid laat zien door terug te komen op gemaakte afspraken. Koopmans riep Bleker op daar contact over op te nemen met het Bosschap. ”Is dit de taak van het Bosschap”, vraagt hij zich af.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Of Bleker al dan niet een slecht natuurbeleid voert, als de financieën ons dwingen een stap terug te doen t.b.v de zwakken in de maatschappij, sta ik compleet achter Bleker en zijn beleid. Hij neemt besluiten Ed Nijpels niet die roept in de woestijn en beschadigd mensen als Bleker die oet en lef tonen. Het lijkt dat Ed Nijpels zich onder de linkse Grachtengordel kliek schaart en verder wil met pot verteren terwijl de financiele problemen nog lang niet van tafel zijn. Hoe nijpend et ook wordt in Nederland hij zal er geen ernstige gvolgen van ondervinden, maar miljoenen hardwerkende Nederlanders (zijn electoraat) komt zeker met de vingers tussen de deur nu de crisis echt nog niet op gelost.

 • no-profile-image

  Henk Bleker spreekt geen onwaarheden over de natuur
  Het moet echt minder met die geldkraan naar natuur.
  Ik krijg het idee dat Ed Nijpels zelf flink vangt van die subsidie pot.
  De natuur die redt zich wel maar vele burgers en boeren hebben het moeilijk. Maar dat begrijpt Nijpels dus niet.

 • no-profile-image

  Nijpels is een beetje op zn p.k getrapt omdat Henk.B. de Hedwige wil sparen.

Of registreer je om te kunnen reageren.