Home

Nieuws 240 x bekeken

Wageningen: Hogeschool staat niet goed op kaart

Wageningen – Van Hall Larenstein, de hogeschool onder Wageningen UR, mist kansen en heeft een trage besluitvorming. Dat zegt Wageningen UR in een reactie op een publicatie in de Volkskrant van woensdag.

Volgens een verklaring van Wageningen UR opereert de hogeschool Van Hall Larenstein op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving – onderwerpen die in het brandpunt van de belangstelling staan. En toch mist de opleiding kansen.

Wageningen UR ontkent dat VHL lijdt onder de samenwerking met de universiteit en de onderzoeksinstituten bij DLO – die onder dezelfde paraplu vallen. Ondanks te hoge kosten voor overhead en een versnipperde organisatiestructuur heeft de hogeschool kunnen bijdragen aan het positieve resultaat van Wageningen UR.

Of registreer je om te kunnen reageren.