Home

Nieuws 251 x bekeken

Nickerson-Zwaan sponsort schaatsploeg

Made – Groenteveredelingsbedrijf Nickerson-Zwaan is met ingang van het seizoen 2011-2012 partner van de Gewestelijke Selectie Noord-Holland/Utrecht Noord van de KNSB, met een schaatsselectie uit de regio Hoorn-Alkmaar-Haarlem-Amsterdam.

Meerdere leden van het team hebben zich geplaatst voor het NK Afstanden 2011-2012, dat plaatsvindt van 4 tot en met 6 november in Thialf Heerenveen. Manager Benelux Marion Vissers: "Nickerson-Zwaan voelt met deze ploeg en de sport die zij beoefent een sterke verwantschap. De schaatssport vervult een groeiende maatschappelijke rol door mensen met elkaar te verbinden en gezond bezig te laten zijn en dat spreekt ons aan. Bovendien sluit de sport aan bij de belevingswereld van onze klanten."

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.