Home

Nieuws 288 x bekeken 7 reacties

Bleker genoemd als opvolger Donner

Den Haag - Henk Bleker wordt genoemd als mogelijk opvolger op Binnenlandse Zaken van minister Piet Hein Donner, als die vertrekt naar de Raad van State.

NRC Handelsblad zet een aantal scenario's op een rij, die zich kunnen voltrekken als Donner door het kabinet benoemd wordt als vice-voorzitter van de Raad van State.

Een van de opties is dat Henk Bleker - nu staatssecretaris op het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie - promoveert tot minister van Binnenlandse Zaken.

Volgens de krant wordt met de mogelijkheid al rekening gehouden op Blekers ministerie. Voor Bleker zou een post op Binnenlandse Zaken betekenen dat hij minder hoeft te reizen en meer tijd heeft om zich in het binnenland te profileren.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  proficiat voor dhr Bleker.
  Hopelijk krijgen we weer iemand op EL&I die uit hetzelfde hout gesneden is

 • no-profile-image

  Kan hij daar ook ff de bezem erdoor halen net zoals hij dat deed op ELI . De tijd van luilekkerland is voorbij voor de linkse grillen en grollen met een vent als Bleker aan de macht . Ik denk dat het CDA als ze de paar rotte appels uit de mand gaan gooien weer gaat groeien . Henk Bleker snapt dat spelletje overigens uiterst goed te spelen. Ik hoop alleen dat ze op ELI weer een vent als Bleker neerzetten

 • no-profile-image

  Kan hij daar ook ff de bezem erdoor halen net zoals hij dat deed op ELI . De tijd van luilekkerland is voorbij voor de linkse grillen en grollen met een vent als Bleker aan de macht . Ik denk dat het CDA als ze de paar rotte appels uit de mand gaan gooien weer gaat groeien . Henk Bleker snapt dat spelletje overigens uiterst goed te spelen. Ik hoop alleen dat ze op ELI weer een vent als Bleker neerzetten

 • no-profile-image

  En dan mag boertje lunteren ook met blekertje naar het voetballen gaan kijken. Wie de natuurwet in concept bekijkt, weet uit welk smerig hout deze Bleker is gesneden. Weg met het CDA, weg met die "gelovige" partijen inde politiek. Van geloof komt alleen mar ellende.

 • no-profile-image

  Het vertrek van Bleker naar Binnenl.Zaken zou voor EL&I een ramp zijn. Deze man met de realistische vinger aan de pols heeft voor landbouw realiteitszin; hij zou, naar ik waarneem misschien wel meer willen maar kan dat niet. Het moet eigenlijk niet zo gaan met deze "Praktijkman" Jammer, dat landbouwkaliber komt te weinig voor.

 • no-profile-image

  Ach Koeienboerrr, Bleker heeft gewoon geen geld meer voor natuurgebieden en al die overige milieuflauwekul. Dat is de enige reden waarom hij LIJKT een praktijkman te zijn. Laat je geen rad voor ogen draaien.

 • no-profile-image

  Zo word Hollands grootste leugenaar, Donner de baas van het land.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.