Home

Nieuws 277 x bekeken

Yes we can-prijs uitgereikt

Den Bosch - Vermeerderaar René Bruns en zijn vaste afnemer Simone Bekhuis hebben de Yes we can-prijs, die farmaceut Boehringer Ingelheim heeft ingesteld om het antibioticagebruik te verlagen, gewonnen in de categorie vaccinatie.

Ze kregen deze prijs vanwege de open manier van communiceren tussen de twee bedrijven in combinatie met aanpassingen in vaccinatiebeleid en ventilatie. Vermeerderaar Piet de Swart uit het Noord-Brabantse Alphen kreeg de prijs in de categorie biosecurity omdat hij daar al sinds de uitbraak van varkenspest in 1983 aan werkt en omdat hij zijn dierdagdoseringen al vanaf 2004 bijhoudt. Frievar wint de prijs in de categorie innovatie die zich richt op samenwerking in de keten.

Of registreer je om te kunnen reageren.