Home

Nieuws 209 x bekeken

Themabijeenkomst over veilig vervoer met trekkers

Nijkerk – Cumela Nederland organiseert op woensdag 23 november de themabijeenkomst ’Veilig vervoer met tractoren over de openbare weg’.

In een aantal Europese landen is het vervoer met trekkers op de openbare weg sterk gereguleerd of zelfs volledig aan banden gelegd (België en Ierland). Volgens Cumela is er niets mis met transport door trekkers en dat in bepaalde situaties hun inzet ronduit gewenst is.

Cumela wil met de themabijeenkomst het imago van trekkers op de openbare weg verbeteren. Daarin moeten bedrijven zelf een stap voorwaarts maken, volgens de brancheorganisatie.

De themabijeenkomst zal het startschot zijn voor diverse activiteiten die Cumela Nederland met en voor zijn sectorbedrijven wil organiseren. Daarbij zal veilig vervoer met trekkers centraal staan. De locatie, het programma, de inleiders en de onderwerpen worden zo spoedig mogelijk bekendgemaakt.

Cumela Nederland is de brancheorganisatie voor bedrijven die actief zijn in cultuurtechnische werken en grondverzet, meststoffendistributie en agrarisch loonwerk.

Of registreer je om te kunnen reageren.