Home

Nieuws 191 x bekeken 1 reactie

Gevallen koe blokkeert A4

Den Haag - Een ongeval met een koe die van een veewagen viel, heeft zaterdagmiddag het verkeer op de A4 in beide richtingen flink vast doen lopen.

De koe viel iets na 14.00 uur op de A4 richting Den Haag ter hoogte van Zoeterwoude uit een veewagen. Het dier raakte hierbij zwaargewond. De linker rijstrook moest worden afgesloten, wat al snel tot enkele kilometers file leidde, zo meldde de ANWB.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Willem N

    WTF?
    Nee, ik ben geen PvdD fan, absoluut niet, want er is geen andere partij dan deze die de haren in mijn nek omhoog doen komen zoals deze partij, maar ik hoop dat degene die dit beest vervoerde een hele dikke boete krijgt.
    Wat een zak zeg. Het arme beest zal wel, als het nog leeft, een hoop pijn hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.