Home

Nieuws 161 x bekeken 1 reactie

CDA Europa mist perspectieven landbouwbeleid

Brussel - Het CDA in het Europees Parlement vindt het nieuwe Europese landbouwbeleid veel te star.

De plannen bieden Nederlandse boeren te weinig perspectief. Dat stelde CDA-Europarlementariër Esther de Lange woensdag. Volgens haar wordt nog te veel vanuit Brussel opgelegd. "Boeren zijn ondernemers en die kunnen zelf uitstekend bepalen wat ze willen verbouwen. De voorstellen stimuleren modern ondernemerschap nauwelijks.''

Eén reactie

  • no-profile-image

    EdwinV

    Leuke citaat "boeren zijn ondernemers ...." Waarom als ondernemer zo mekkeren als de subsidies van gemiddeld 30.000 per boer wat omlaag gaan? Een ondernemer is niet subsidieverslaafd, maar onderneemt. Boeren zijn eigenlijk verkapte ambtenaren!

Of registreer je om te kunnen reageren.