Home

Nieuws 232 x bekeken

Bauer met beregening en mestscheiding op groeikoers

Voitsberg – De Oostenrijkse fabrikant van beregenings-, mestscheidings- en waterzuiveringstechnologie Bauer Group heeft de omzet ten opzichte van het voorafgaande boekjaar met 9,4 procent zien groeien naar 160 miljoen euro.

De wereldmarktleider in zijn branche voorziet ook in het lopende nieuwe jaar 2011/2012 verdere groei op grond van de ontwikkeling van nieuwe markten in Oost-Europa en Azië, alsmede de introductie van nieuwe producten, waaronder in de VS het systeem Cow Comfort voor de melkveehouderij.

Op de Europese markt lanceert het bedrijf via de Agritechnica in november een kleine mest- en rioolwaterseparator. In Rusland begint het concern binnenkort met de bouw van een fabriek.

Of registreer je om te kunnen reageren.