Home

Nieuws 191 x bekeken

Appelsientje wint FSC Retail Award 2011

Amersfoort – Voor het stimuleren van bewustwording bij consumenten over het belang van de FSC-gecertificeerde kartonnen drankverpakking heeft Appelsientje de FSC Retail Award gekregen.

De award is donderdag 13 oktober uitgereikt tijdens de Algemene Partner Bijeenkomst van FSC Nederland.

Appelsientje, een merk van FrieslandCampina, verspreidde afgelopen zomer in samenwerking met Tetra Pak stickers met informatie over FSC-gecertificeerd karton op miljoenen literpakken Appelsientje. Na Appelsientje zal FrieslandCampina eind 2011 met al haar kartonnen drankverpakkingen in de Benelux over zijn geschakeld op duurzaam geproduceerd karton.

De Forest Stewardship Council (FSC) is een internationale organisatie die verantwoordelijk bosbeheer over de hele wereld stimuleert. Het FSC-keurmerk is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest gezaghebbende certificaten op het gebied van duurzame productie. Om consumenten op aantrekkelijke wijze bewust te maken van het nut van duurzaam bosbeheer hebben FrieslandCampina en Tetra Pak, de producent van de Appelsientje-verpakkingen, naast de leaflets ook de actiesite www.natuurlijk-appelsientje.nl ontwikkeld.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.