Home

Nieuws 198 x bekeken

Al half miljoen kaartjes verkocht Floriade

Venlo – Voor de Floriade 2012 in Venlo zijn nu al meer dan een half miljoen kaartjes verkocht. Los van de verkoop van seizoenspassen in het Floriade preview Center hebben busondernemingen in het buitenland al 500.000 tickets voor georganiseerde reizen naar de wereldtuinbouwtentoonstelling gereserveerd.

Dat maakte een tevreden woordvoerder van de Floriade donderdag bekend. Om zwarte cijfers te schrijven moeten minstens 2 miljoen mensen de Floriade volgend jaar bezoeken.

Inmiddels zijn sinds de opening in april van de 1100 meter lange kabelbaan boven het Floriadeterrein al 45.000 mensen de gondels ingestapt voor een vogelvluchtkijk over het terrein in aanleg. Dat aantal is volgens de woordvoerder ver boven verwachting. De kabelbaan sluit volgende week voor een half jaar.

Dan beginnen veel grote bouwactiviteiten en kunnen bezoekers niet meer het terrein op.

De Floriade begint op 5 april en en duurt een half jaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.