Home

Nieuws 230 x bekeken

Aanmelden voor deelname House of Quality

Roelofarendsveen – De inschrijvingen voor het Interpolis House of Qualilty op de komende Hortifair kunnen worden ingediend. Dat heeft de Vaste Keuringscommissie bekendgemaakt.

Het Interpolis House of Qualilty is hét visitekaartje van de sierteelt, waar men de nieuwste producten aan de internationale bezoeker kan tonen. Dit jaar maakt Horti Fair deelname aan Interpolis House of Quality extra aantrekkelijk, omdat de winnaars van de Interpolis Quality Cup kunnen rekenen op ondersteuning van Hilverda-De Boer, Javado Plant en Noviflora.

Het doel van deze extra prijs is winnende producten een maximale kans op een goede marktintroductie te bieden. Ook de veredelaars zijn welkom in het House of Quality. Zij kunnen inzenden voor een speciale prijs in een beperkt aantal categorieën. De inschrijving buitenland sluit op vrijdag 14 oktober, de inschrijving Nederland op vrijdag 21 oktober.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.