Home

Nieuws 402 x bekeken

A-Ware versterkt directie

Lopik – De A-ware Food Group versterkt de directie door het aantrekken van Robert van Ballegooijen.

Hij is nu nog algemeen directeur van Bart’s Retail en was vroeger onder meer verantwoordelijk voor de kaasactiviteiten van Friesland Foods. Ook is Van Ballegooijen commissaris bij De Graafstroom.

Met het aantrekken van Van Ballegooijen wil A-ware een extra impuls geven aan de groei van de groep en het internationale profiel versterken. De A-ware groep is eind 2010 ontstaan door de fusie van Anker Food Group en de Bouter Group. Het bedrijf ziet zich als ’full service dienstverlener’ in onder meer het rijpen, snijden en verpakken, alsmede in de retailverkoop van Hollandse en buitenlandse kaas. De divisie A-ware Logistics is als logistiek dienstverlener actief in de koel- en agriketen.

Of registreer je om te kunnen reageren.