Home

Nieuws 183 x bekeken

Zes overtredingen rode diesel bij landbouwvakbeurs

Assen - De douane heeft tijdens de eerste dag van de Landbouwvakbeurs in Assen ongeveer duizend auto’s gecontroleerd op gebruik van rode landbouwdiesel

Hierbij zijn zes overtredingen geconstateerd. Dat meldt de organisatie van de landbouwvakbeurs.
De organisatie is niet te spreken over de controle-actie van de douane. Door de actie ontstond een verkeerschaos richting de landbouwbeurs. “De controle heeft de toestroom van bezoekers aan de beurs volledig ontwricht”, aldus de organisatie.

De douane was op de snelweg gaan controleren, net voor de routeborden van de beurs. “Na controle moest het verkeer, terwijl ze de verwijzingen gepasseerd waren, zelf hun weg weer zoeken. Dit leidde tot misverstanden en een grote verkeerschaos”, aldus de organisatie.

De organisatie heeft de douane aangesproken op de controle. “Maar dat mocht niet baten”, aldus de organisatie.

Of registreer je om te kunnen reageren.