Home

Nieuws 252 x bekeken 1 reactie

Swingende tuinhortensia van Endless Summer

Maarn - In het komende voorjaar wordt een uitgebreide consumentgerichte promotiecampagne gevoerd voor de Endless Summer tuinhortensia’s.

Daarbij wordt vooral aandacht gevraagd voor de nieuwste hortensia van Endless Summer: ‘Twist-n-Shout’. De campagne biedt ondersteuning aan tuincentra en bloemisten om de vraag bij de consument te stimuleren en meer traffic naar de winkelvloer te genereren. De nieuwste tuinhortensia is verkrijgbaar in blauw en roze. Het is de eerste doorbloeiende telerhortensia van Nederland en heeft daarnaast ook alle unieke eigenschappen van Endless Summer hortensia’s. De hortensia’s bloeien namelijk op elke tak, hebben een rijke bloei en produceren tot ver in het najaar nieuwe bloemen.

Foto

Arie in t Veld

Eén reactie

  • no-profile-image

    anniek

    Tuinhortensia vraag,

    Waarom worden er bijna ieder jaar bij ons en naar ik gehoord heb ook op andere plaatsen in het land de jonge eenjarige takken van de hortensia uit tuinen gestolen.
    Wie o wie weet het antwoord ???????????????

Of registreer je om te kunnen reageren.