Home

Nieuws 222 x bekeken

NFO werkt samen met telersvereniging Conference

Zoetermeer – De Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) gaat samenwerken met de telersvereniging Conference.

Beide organisaties nemen deel aan een kwaliteitswerkgroep. Deze zal in kaart brengen op welke onderdelen bij de teelt, bewaring, verwerking en afzet maatregelen genomen kunnen worden om de kwaliteit door de gehele keten te verbeteren en waar mogelijk deze te borgen, stelt directeur Siep Koning van de NFO.

Beide organisaties maken zich sterk voor een betere marktinformatie en vergroten van promotie-activiteiten. Volgens NFO-directeur Siep Koning kan de samenwerking uitmonden in een bredere samenwerking, bijvoorbeeld bij promotie en marktinformatie. ”We starten nu, maar met het doel om tot verdere samenwerking te komen.”

Of registreer je om te kunnen reageren.