Home

Nieuws 542 x bekeken

LNV-Loket wordt DR-Loket

Den Haag - Het LNV-Loket verandert zijn naam in DR-Loket. De naamswijziging heeft te maken met de overgang van het voormalige ministerie van LNV naar het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (ELI).

Het DR-Loket is onderdeel van de uitvoeringsorganisatie Dienst Regelingen. Deze dienst voert onder meer taken uit voor de overheid, bijvoorbeeld omtrent bedrijfstoeslagen en de betaling van natuursubsidies voor de provincies.

De nieuwe naam wordt stapsgewijs ingevoerd. Ondernemers die het DR-Loket bellen via telenfoonnummer 0800 2233322 zullen de naamsverandering het eerst merken. Het internetadres is inmiddels aangepast in www.drloket.nl. De huidige verwijzing naar www.hetlnvloket.nl blijft voorlopig ook nog bestaan.

agd.media

Of registreer je om te kunnen reageren.