Home

Nieuws 191 x bekeken 1 reactie

Boerenbond Deurne doet extra uitkering

Deurne – Het bestuur van Boerenbond Deurne heeft besloten een extra uitkering te doen van 4 euro per ton (exclusief btw) aan de leden/afnemers.

De bonusuitkering wordt uitbetaald aan de leden/afnemers in de periode van week 2 tot en met 17. Eerder deze week maakte de onderneming al bekend de nabetaling over de kwartalen drie en vier van 2010 vervroegd uit te keren.

Volgens directeur Ad Merks heeft het bestuur deze beslissing genomen in verband met de slechte rendementspositie en liquiditeitsproblemen in veel sectoren van de veehouderij. Volgens Merks is Boerenbond in staat deze uitkering te doen omdat het bedrijf gunstige grondstofposities heeft via inkoopbedrijf Bracofeed. Dit onderdeel van Boerenbond Deurne draait volgens Merks goede winsten bij de handel met derden.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Wie volgt!!!!!!!!!!!!!!

Of registreer je om te kunnen reageren.