Home

Nieuws 214 x bekeken 5 reacties

Wageningen beste universiteit van Nederland

Wageningen – Wageningen Universiteit is uitgeroepen tot de beste universiteit van Nederland. Het is de zesde keer op rij dat de voormalige landbouwuniversiteit wordt de lijst aanvoert.

De opleidingen Plantenwetenschappen en Agrotechnologie zijn bovendien verkozen tot beste bacheloropleiding in Nederland. Beide opleidingen scoorden 90 van de 100 punten. Wageningen scoort niet alleen goed met deze opleiding. In de lijst van de 25 beste bacheloropleidingen staan twaalf Wageningse opleidingen.

De kwaliteitsbeoordeling van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie omvat steeds tien onderdelen. Vijf berusten er op oordelen van studenten, één op deskundigenoordelen en twee op onderwijsstatistieken over uitval en studiesucces.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Snappen jullie nu waarom de blamage van de mestwetten er NOOIT uit mag komen? Het gezichtsverlies alleen al...

 • no-profile-image

  Beste Kritische Lezer, ik krijg het nare gevoel dat de beide mestfora 'chauffeur met teveel kippenmest in duitsland' en 'puber verdubbeld omzet mesthandel' verwijderd zijn. Deze dossiers bevatten welhaast alle info om de Mestwet compleet onderuit te halen en af te schieten. Ik ben alle forumdossiers die vanaf oktober 2009 ontstaan zijn aan het controleren en mis een aantal dossiers met zeer gevoelige info, Die kunnen niet zomaar verdwenen zijn, dus mogelijk zit er een infiltrant binnen de agd.redactie

 • no-profile-image

  Dat het treurig gesteld is met de kwalitiet van het universitair onderwijs in ons land sinds men alles op de American Shit Way is gaan doen, moge duidelijk zijn. Maar dat uitgerekend de allererbarmelijkste van alle universiteiten en opgeleukte hogescholen tot allerbeste is uitgeroepen, spant werkelijk de kroon. Hoe primitief kan een Kenniseconomie zijn? Hoewel: er is vast geen enkele andere universiteit waarvan de Raad van Bestuur wordt voorgezeten door iemand die meer dan een half miljoen euro per jaar uit de gemeenschapsruif graait. Zou het echt zo zijn, dat het inkomen van Aalt Dijkhuizen model staat voor de kwaliteit van de Wageningse rimram?

 • no-profile-image

  Als iedereen die hetzelfde denkt elkaar gaat beoordelen, dan is de uitkomst toch altijd goed? Kritische geesten ontbreken daar, daarom zal er niets veranderen. (Lees: het kennisniveau zal daar nooit opgekrikt worden). Wat die fora betreft Herkauwer: IK ROEP BIJ DEZE DE AGD-REDACTIE NOGMAALS OP OM DE REACTIES VAN 'CHAUFFEUR MET TEVEEL KIPPENMEST IN DUITSLAND" TE PLAATSEN.

 • no-profile-image

  Zo is het Kritische Lezer: ons universitaire onderwijs is gedegradeerd tot een conglomeraat van kleur-, geur- , smaak-, fantasie- en inhoudsloze kopklepperijen. Met de WUR als troosteloos dieptepunt! VERDER ROEP IK DE REDACTIE AGD OP OM DE TEKSTEN VAN HET COMPLETE DOSSIER 'PUBER VERDUBBELD OMZET MESTHANDEL' TE HERPLAATSEN. De tijden van censuur zijn namelijk al meer dan 20 jaar Europees Verleden!

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.