Home

Nieuws 611 x bekeken 2 reacties

Trekkerchauffeur Biddinghuizen niet langer verdachte

Biddinghuizen - De 16-jarige trekkerbestuurder uit Biddinghuizen die in november betrokken was bij een ernstig ongeval, wordt niet meer gezien als verdachte.

Dat meldt het Openbaar Ministerie. In november botste een personenbusje met tien mensen tegen een trekker met kieper. Bij het ongeval kwamen drie Poolse medewerkers van afvalverwerkingsbedrijf Van Werven uit Biddinghuizen om het leven.

"Het onderzoek loopt nog, maar de chauffeur van de trekker is niet langer verdachte. Hij had zijn rijvaardigheidsbewijs en hij reed gewoon op de weg. Hij is niet schuldig", aldus een woordvoerder van het OM. Of daarmee de chauffeur van het personenbusje schuldig is aan het ongeval is nog niet te zeggen. "Dat wordt nog onderzocht. De chauffeur kan strafrechtelijk vervolgd worden, maar in het onderzoek kan ook geconcludeerd worden dat niemand schuldig is en dat het echt een ongeluk is", legt de woordvoerder uit.

Uit een interview met dagblad De Stentor zegt de chauffeur, Rick Stegeman, dat hij na zes weken ziekenhuis nu revalideert in Huizen, waar hij weer leert lopen en zitten.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    spoedige genezing gewenst voor de chauffeur na dit vreselijk ongeluk !

  • no-profile-image

    willem dekker

    ernstig en erg

Of registreer je om te kunnen reageren.