Home

Nieuws 192 x bekeken

The Greenery stelt directeur UK en Noord-Amerika aan

The Greenery stelt Kevin Doran per direct aan als hoofd van de activiteiten in Engeland, Noord-Amerika, Azië en het Midden-Oosten.

Tevens wordt Doran verantwoordelijk voor de volle dochter Blue Sky Cargo, die diensten voor luchtvracht verleent. De taken hoorden voorheen bij de portefeuille van de vertrokken verkoopdirecteur Leon Bol. Doran rapporteert direct aan topman Philip Smits.
Doran was voorheen directeur van het in Huntingdon gevestigde The Greenery UK. "In de afgelopen jaren is Kevin succesvol geweest in het versterken van de positie van The Greenery op de Engelse markt", aldus Smits.
Het Verenigd Koninkrijk behoort met de Benelux en Duitsland tot de belangrijkste markten in de strategie van The Greenery. Bol was voorheen ook aanspreekpunt voor verkoopdirecteuren. Voorlopig dient Smits nu als aanspreekpunt. De veiling zoekt nog naar personele invulling van de vacante positie.

Of registreer je om te kunnen reageren.