Home

Nieuws 182 x bekeken

Samenwerking Van Gogh Museum en Keukenhof

Met het planten van een nieuwe tulp bij het Van Gogh Museum is woensdag de samenwerking in 2011 tussen het Van Gogh Museum, Keukenhof en Amsterdam Canal Cruises officieel bekrachtigd.

Met deze samenwerking kan de buitenland promotie nog succesvoller worden ingezet. Drie ijzersterke iconen voor het inkomend verblijfstoerisme bieden gezamenlijk een arrangement aan. Volgens Piet de Vries, algemeen directeur Keukenhof, is de keuze voor een samenwerking met Amsterdam en het Van Gogh Museum niet alleen logisch maar ook uitdagend. Gelet op de belangrijkste activiteit tijdens het bezoek aan Nederland, zijn er grote verschillen tussen de bezoekers uit de verschillende landen. Kunst en cultuur is erg in trek onder Zuid-Europeanen en Amerikanen, tulpenvelden scoren bijzonder hoog in Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarmee biedt deze samenwerking niet alleen voor alle partijen nieuwe kansen, maar zeker ook voor de toeristen. Van Gogh in Bloei, het voorjaar op zijn mooist is een arrangement dat de bezoeker in één dag de gelegenheid geeft de presentatie Bloesem in het Van Gogh Museum te zien, te genieten van de bloeiende bloemen en bomen op Keukenhof en een rondvaart door de Amsterdamse grachten te maken.

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.