Home

Nieuws 289 x bekeken

Retail Tour Scandinavië 2010 beschikbaar

In vervolg op de Retail Tour Verenigd Koninkrijk zijn nu bij het Productschap Tuinbouw ook de Retail Tour verslagen bloemen en planten van Noorwegen, Finland, Denemarken en Zweden beschikbaar.

Naast interessant beeldmateriaal van supermarktketens, tuincentra en bouwmarkten wordt ook marktinformatie per land beschreven. Hierbij kan worden gedacht aan informatie over onder andere de algemene marktaandelen, omzetcijfers en aantal filialen per supermarktketen, tuincentrumketen of bouwmarktketen. Maar ook inzicht in het koopgedrag van de Europese consument per retailkanaal wordt belicht. In het bijzonder sectorspecifieke informatie zoals verhouding bloemen en planten, aankoopkanalen, aankoopdoel en type product. Deze informatie zou zeer waardevol kunnen zijn bij de zoektocht naar nieuwe afzetgebieden of het optimaliseren van de huidige samenwerking met uw klanten en afnemers. De komende periode zullen er meer Retail Tour Bloemen en Planten rapportages gepubliceerd worden. Volgende landengroep in de reeks is Retail Tour Bloemen en Planten Oost Europa (Polen, Hongarije, Slovenië, Slowakije, Kroatië, Tsjechië).

Arie in t Veld

Of registreer je om te kunnen reageren.