Home

Nieuws 175 x bekeken

'Hamburgerketen Quick te duur voor kopers'

Parijs - Fastfoodketen Quick is te duur gebleken voor mogelijke kopers.

De hamburgerketen, vooral bekend in Frankrijk, België en Luxemburg, gaat op eigen benen verder. Dat meldde de Franse krant Le Figaro dinsdag.

Eerder dit jaar waren er plannen bij moederbedrijf Qualium Investissement om Quick te verkopen of naar de beurs te brengen. Volgens Le Figaro is het prijskaartje van rond 900 miljoen euro, dat aan Quick hangt, te hoog voor geïnteresseerde partijen.

Quick wil nu het aantal restaurants van de keten verdubbelen naar duizend in 2020. Vorig jaar telde Quick 468 restaurants verspreid over negen landen. De fastfoodketen verkoopt in België en Luxemburg meer hamburgers dan concurrent McDonald's. In Frankrijk is McDonald's marktleider.

Of registreer je om te kunnen reageren.