Home

Nieuws 214 x bekeken 3 reacties

CLM tikt Boer zoekt vrouw op de vingers

Culemborg - Het Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM) tikt het tv-programma Boer zoekt vrouw op de vingers.

"Bij de Boer zoekt vrouw uitzending van 5 december leek een van de deelnemers een verkeerde beslissing te nemen. De gladiolenteler ging volgens de tv-beelden tijdens een fikse onweersbui een bespuiting uitvoeren. "Zo’n bespuiting heeft geen zin, want het middel spoelt van de plant", aldus CLM. "Gelukkig zien we dan ook dat de teler stopt met spuiten."

CLM meldt dat voor bollentelers BeslissingsOndersteunende Systemen (BOS) zijn ontwikkeld die telers ondersteunen bij het vinden van het optimale moment voor bespuitingen. BOS is onderdeel van de campagne 'Duurzaam telen begint bij jou.'

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Wat zouden we toch moeten zonder de waardevolle bijdrage van een club als CLM. Iedereen snapt echt wel dat je niet moet spuiten in de regen. Deze actie was alleen nodig voor een mooi TV-plaatje. Wonderlijk toch dat er in tijden van recessie nog steeds van dit soort hobbyclubjes voor veel geld worden onderhouden. En dit is niet het enige clubje....

 • no-profile-image

  Lezer

  Idd, typisch geval van aandacht te kort

 • no-profile-image

  loekie

  je snapt toch wel dat er reclame gemaakt moet worden voor het groen/gele merk

Of registreer je om te kunnen reageren.