Home

Nieuws 152 x bekeken 2 reacties

Bleker: minder testen op  BSE

Den Haag - Nederland wil dat de regels voor monitoring van BSE bij runderen worden versoepeld.

Dat schrijft staatssecretaris Henk Bleker in een brief aan de Tweede Kamer. De reden hiervoor is dat BSE bij met name jonge dieren nauwelijks nog voorkomt. Er kan daarom worden volstaan met minder testen zonder dat dit een minder betrouwbaar beeld oplevert, aldus Bleker.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    daar ben ik het mee eens.het is allemaal onnodige kosten maken op niets af.
    we zijn al diverse jaren zowat niet geraakt door de bse.
    geen voer met diermeel gevoerd ,dus daar zou het dus het niet aan kunnen liggen.

  • no-profile-image

    Henk Bleker doet er goed aan zich te realiseren dat BSE een heel dure rol speelt in het Ganzendossier! Beste Henk, BSE staat voor Barwold Sybrand Ebbinge, de Alterra-""onderzoeker"" die aan de leiband van de KNJV het ganzenbeleid op kosten van LNV aan de Nederlandse hobbyjagers verpatste. Men eerde hem omstandig in lijfblad De Nederlandse Jager. Daar kan jouw zoon je wel aan helpen. Of anders de LNV-bibliothekaresse.

Of registreer je om te kunnen reageren.