Home

Foto & video 2286 x bekeken

Landbouwnieuws in beeld: week 23

Een wereldwijde selectie van agrarische nieuwsfoto’s van deze week.

Foto

 • El Centro – de scheidslijn tussen cultuurgrond en woestijn is heel goed zichtbaar op deze luchtfoto van landbouwgrond en woestijn in de Imperial valley vlakbij El Centro, Californië.

  El Centro – de scheidslijn tussen cultuurgrond en woestijn is heel goed zichtbaar op deze luchtfoto van landbouwgrond en woestijn in de Imperial valley vlakbij El Centro, Californië.

  Foto: Reuters
 • Gaza – Een Palestijnse boer is druk met het oogsten van zijn druiven. Het is volop oogstseizoen op zijn boerderij in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook.

  Gaza – Een Palestijnse boer is druk met het oogsten van zijn druiven. Het is volop oogstseizoen op zijn boerderij in Rafah, in het zuiden van de Gazastrook.

  Foto: Reuters
 • Idlib – Een Syrisch boerengezin volop bezig met de graanoogst bij Maarshamba, een plaats in de provincie Idlib.

  Idlib – Een Syrisch boerengezin volop bezig met de graanoogst bij Maarshamba, een plaats in de provincie Idlib.

  Foto: Reuters
 • Bengaluru – Een koe staat rustig stil midden op de straat in het centrum van Bengaluru in India, terwijl gemotoriseerde riksja's met hoge snelheid langsrijden.

  Bengaluru – Een koe staat rustig stil midden op de straat in het centrum van Bengaluru in India, terwijl gemotoriseerde riksja's met hoge snelheid langsrijden.

  Foto: Reuters
 • Drucat – Franse milieuactivisten protesteren in het noordoosten van Frankrijk bij de plaats Drucat bij een intensieve veehouderij. Het bedrijf staat bekend als de '1.000 koeien-boerderij'.

  Drucat – Franse milieuactivisten protesteren in het noordoosten van Frankrijk bij de plaats Drucat bij een intensieve veehouderij. Het bedrijf staat bekend als de '1.000 koeien-boerderij'.

  Foto: ANP
 • Mumbai – Boeren brengen hun kippen naar de markt in Mumbai, India. De prijs voor kippen is naar recordhoogte gestegen nadat een hittegolf in mei meer dan 17 miljoen dieren het leven kostte.

  Mumbai – Boeren brengen hun kippen naar de markt in Mumbai, India. De prijs voor kippen is naar recordhoogte gestegen nadat een hittegolf in mei meer dan 17 miljoen dieren het leven kostte.

  Foto: Reuters
 • Mittenwald - Twee politieagenten van de Duitse bereden politie patrouilleren langs de Duits-Oostenrijkse grens vlakbij Mittenwald. In deze plaats is op 7 en 8 juni de G7 gehouden op Schloss Elmau.

  Mittenwald - Twee politieagenten van de Duitse bereden politie patrouilleren langs de Duits-Oostenrijkse grens vlakbij Mittenwald. In deze plaats is op 7 en 8 juni de G7 gehouden op Schloss Elmau.

  Foto: ANP
 • Amritsar - Een jongentje kijkt vol bewondering naar de gekleurde kuikens die voor ongeveer 12 cent per stuk te koop zijn in een kraampje langs een straat in het Indiase Imritsar.

  Amritsar - Een jongentje kijkt vol bewondering naar de gekleurde kuikens die voor ongeveer 12 cent per stuk te koop zijn in een kraampje langs een straat in het Indiase Imritsar.

  Foto: ANP

Of registreer je om te kunnen reageren.