Foto: Bert Jansen AlgemeenFoto

De opvolgers van 2015

Boerderij zet tot het nieuwe jaar alle hoogtepunten van 2015 voor u op een rij. Vandaag: de 3 populairste en meest spraakmakende jonge boeren uit de rubriek ‘De opvolger’.

1# Daniëlle (18) wil blijven innoveren 
en verrassen

Daniëlle van den Heuvel zit nog op school. Voordat ze ’s ochtends gaat, controleert ze eerst de vleesvarkens. In het weekend werkt ze bij een zeugenbedrijf in de buurt.

Lees het artikel


2# Carmen (22) neemt bedrijf met 10.000 koeien over

Opvolger Carmen Zwemmer gaat een flinke uitdaging aan als ze het Amerikaanse melkveebedrijf van haar ouders gaat overnemen: ze houden in totaal 10.000 melkkoeien. Er zijn akkerbouwers gecontracteerd die speciaal voor hen de benodigde voedergewassen telen.

Lees het artikel


3# Luuk (19) wil naar 300 koeien en daarna blijven groeien

Luuk Heemskerk gaat samen met zijn broer het melkveebedrijf van zijn ouders overnemen. Het bedrijf telt 180 melkkoeien, maar wat Luuk betreft zijn ze nog niet uitgegroeid.

Lees het artikel


Ook meedoen aan de rubriek ‘De opvolger’? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@reedbusiness.nl.

Dit artikel is onderdeel van de rubriek De opvolger. Ook meedoen? Mail je naam, leeftijd, soort bedrijf en telefoonnummer naar margreet.welink@misset.com.

Beheer
WP Admin