Home

Foto & video 2440 x bekeken

Canadezen krijgen inkijkje in landbouw

De Royal Winter Fair is een tiendaags evenement midden in Toronto. De show wordt door de landbouw gebruikt om zich aan de stedeling te presenteren.

Foto

 • Veelal kleine dingen die mensen aanspreken worden getoond op de <a href="http://www.royalfair.org/" target="_blank">Royal Winter Fair</a>, zoals deze kunstwerken van boter.

  Veelal kleine dingen die mensen aanspreken worden getoond op de Royal Winter Fair, zoals deze kunstwerken van boter.

  Foto: Robert Prins
 • De grootste rij stond voor de paarden- en hondenshow. Een uur wachten om binnen te komen hadden vele kinderen en hun begeleiders ervoor over.

  De grootste rij stond voor de paarden- en hondenshow. Een uur wachten om binnen te komen hadden vele kinderen en hun begeleiders ervoor over.

 • Noord-Amerikanen kunnen zich ook voor collega-veehouders uitstekend presenteren. Een fraaie presentatie met bedrijfsbord, aankleding van de balie en informatie over de dieren.

  Noord-Amerikanen kunnen zich ook voor collega-veehouders uitstekend presenteren. Een fraaie presentatie met bedrijfsbord, aankleding van de balie en informatie over de dieren.

 • Voor het West-Europese bezoek is de presentatie van bestuurders in een grote zaal een vreemde aanblik. Vier wanden vol met schilderijen met mannen was niet genoeg.

  Voor het West-Europese bezoek is de presentatie van bestuurders in een grote zaal een vreemde aanblik. Vier wanden vol met schilderijen met mannen was niet genoeg.

 • Dat de Winter Fair zich richt op publiek uit de stad blijkt uit de vele borden met informatie zoals hier uitgebeeld met: wat eet een koe die 30 liter melk per dag produceert.

  Dat de Winter Fair zich richt op publiek uit de stad blijkt uit de vele borden met informatie zoals hier uitgebeeld met: wat eet een koe die 30 liter melk per dag produceert.

 • Een paar kooien met kippen, inclusief gelegde eieren is voor volwassen en jongeren aardig om te zien. De kippen maakten zich er niet druk om.

  Een paar kooien met kippen, inclusief gelegde eieren is voor volwassen en jongeren aardig om te zien. De kippen maakten zich er niet druk om.

 • De levenscyclus van een legkip werd informatief gepresenteerd. De connectie tussen het ei in de supermarkt en de legkip was duidelijk afgebeeld.

  De levenscyclus van een legkip werd informatief gepresenteerd. De connectie tussen het ei in de supermarkt en de legkip was duidelijk afgebeeld.

 • Paardrijden is in een groot land zoals Canada een populaire hobby en een groot gedeelte van de commerciële beurs was hierop gericht. Bij deze advertentie kijken de niet-paardenliefhebbers naar het paardenmeisje.

  Paardrijden is in een groot land zoals Canada een populaire hobby en een groot gedeelte van de commerciële beurs was hierop gericht. Bij deze advertentie kijken de niet-paardenliefhebbers naar het paardenmeisje.

 • Voor een dollar kon een klein cupje met voer worden gekocht. De geiten en alpaca's hoef je niet te leren hoe te bedelen. De gevers geven graag.

  Voor een dollar kon een klein cupje met voer worden gekocht. De geiten en alpaca's hoef je niet te leren hoe te bedelen. De gevers geven graag.

 • Een mini-zubu krijgt relatief weinig aandacht, omdat het dier geen interactie geeft met het publiek.

  Een mini-zubu krijgt relatief weinig aandacht, omdat het dier geen interactie geeft met het publiek.

 • Of de juweliers duiden op het gouden inkomen van menig landbouwer wordt niet duidelijk. Wel staan er veel kramen met het glinsterwerk op de Winter Fair. Feit is dat de landbouw enkele goede jaren achter de rug heeft.

  Of de juweliers duiden op het gouden inkomen van menig landbouwer wordt niet duidelijk. Wel staan er veel kramen met het glinsterwerk op de Winter Fair. Feit is dat de landbouw enkele goede jaren achter de rug heeft.

 • Hoewel de sfeer tijdens de Winter Fair erg gemoedelijk is en bezoeker op het platteland met vriendelijke woorden wordt ontvangen, zijn er waarschuwingsborden met een 'grappige' ondertoon.

  Hoewel de sfeer tijdens de Winter Fair erg gemoedelijk is en bezoeker op het platteland met vriendelijke woorden wordt ontvangen, zijn er waarschuwingsborden met een 'grappige' ondertoon.

 • Schapen krijgen op de vrijdag extra aandacht. Veelal oudere hobbyisten proberen hen dier zo goed en fraai mogelijk in de keuringsring te laten verschijnen, op jacht naar het gouden rozet.

  Schapen krijgen op de vrijdag extra aandacht. Veelal oudere hobbyisten proberen hen dier zo goed en fraai mogelijk in de keuringsring te laten verschijnen, op jacht naar het gouden rozet.

 • De schapen worden niet aan een halster in de ring gepresenteerd maar de eigenaar houdt het dier vast met zijn handen rond de kop.

  De schapen worden niet aan een halster in de ring gepresenteerd maar de eigenaar houdt het dier vast met zijn handen rond de kop.

 • In het Ricoh Colosseum lopen de koeien hun rondjes. Voor het publiek is de afstand eigenlijk te groot om een goed oordeel te vellen

  In het Ricoh Colosseum lopen de koeien hun rondjes. Voor het publiek is de afstand eigenlijk te groot om een goed oordeel te vellen

 • Daarom verschijnt het hele evenement op enkele grote schermen boven de koeien, maar ook elders op de Winter Fair is de show te volgen, veelal gepresenteerd met gouden letters.

  Daarom verschijnt het hele evenement op enkele grote schermen boven de koeien, maar ook elders op de Winter Fair is de show te volgen, veelal gepresenteerd met gouden letters.

Of registreer je om te kunnen reageren.