Home

Foto & video 1107 x bekeken 16 reacties

Erik Pullen

Foto

 • Erik Pullen (32) in Diffelen (Ov.) is wat je noemt een handige man. Metselen, timmeren, hij kan alles zelf. Pas nog verbouwde hij het achterhuis van zijn woning en binnenkort is de ligboxenstal aan de beurt. Samen met zijn ouders heeft hij 50 melkkoeien en 200 vleesvarkens. Toevallig zag hij in zijn e-mailbox dat zijn vrouw hem had opgegeven voor de stoereboerenkalender. De hilariteit was groot, maar Erik vindt het een leuk initiatief. ‘Er is niks mis met een kalender vol mannen.’


  foto 1


  Foto's: Hans Prinsen, tekst: Margreet Welink

 • foto 2

 • foto 3

 • foto 4

 • foto 5

Laatste reacties

 • no-profile-image

  annet

  Hoi Lieverd,

  Geweldige foto`s en ik ben erg trots op je . Vooral foto 3 en 5 vind ik erg mooi.

  gr. Annet

 • no-profile-image

  annet

  Vind toch de eerste foto een topper.

  gr. Annet

 • no-profile-image

  dianne

  hoi hoi wat een leuke foto,s zeg .mischien iets voor mijn man volgende keer haha.ik vind de foto,s allemaal wel mooi.maar foto 4 ist allermooiste .groetties van dianne

 • no-profile-image

  jolanda

  Geweldige foto's!!! Vooral de eerste vind ik mooi! Nu maar zorgen dat je genoeg stemmen krijgt!
  Gr. Jolanda

 • no-profile-image

  annie

  hoi erik mooie stoere foto's de vierde foto is het mooist

  wetterkoelenweg 1

 • no-profile-image

  hilde

  Goh m'n zwager nou op zo'n manier had ik je nog nooit bekeken!!!!! Mijn stem gaat naar foto twee. Op die foto lijk je haast wel een echte stoere man HiHi!Groet Hilde

 • no-profile-image

  bianca

  Hee Erik,
  Stoere foto's hoor!!
  Vind zelf foto 3 het mooist...had ik maar een stoere boer kon ik hem ook opgeven.
  Greetz Bianc

 • no-profile-image

  Rianne

  Hoi Erik, ik vind de 1e foto het mooiste en mag ik ook een kalender? Hoe koop je die? Haha, hang ik hem in de garage..bij de workshops ...zijn de vrouwen de hele avond afgeleid haha toch niet zo'n goed idee.

 • no-profile-image

  Lisa

  Hoii boer Erik,
  Ik vind het egt stoere fotos, je komt vast wel op die kalender.!!

  Greatzz

 • no-profile-image

  Irma

  Stoere boer hoor,ik vind foto 3 het mooist.Groetjes Irma

 • no-profile-image

  geke

  wel vreemd om mijn kleine broertje zo stoer te zin ,maar het past wel bij hem. Hij voelt zich al van kleins af aan de stoere boer

 • no-profile-image

  rico

  ik wist al dat ik zo'n stoere oom had, hij is trouwens niet alleen stoer maar ook ontzettend gek (prettig gestoord)

 • no-profile-image

  Bianc

  Hee erik wat zie ik nu???!!!jij komt ook op die stoere boeren kalender...geweldig!!
  Geniet van je roem joh!!
  Greetz Bianc

 • no-profile-image

  annie

  hallo fam pullen mooi dat je gekozen
  bent voor de stoere mannen kalender
  wim annie

 • no-profile-image

  Henk Pullen

  Goeden morgen ik ben verbaast over de gelijkenis van de foto van Erik Pullen met een foto van mijn jongste broer Adriaan Pullen.Mischien zit hij nog ergens in onze Fam.Daarom zou ik graag iets meer willen weten van Erik is dat mogelijk.zo ja wil mij dan zijn mail adres sturen zodat ik kontakt met hem kan op nemen. Ik ben Henk Pullen,en ben 65 Jaar woon in Arnhem
  en mijn mob nr is 0651942210

 • no-profile-image

  jorinde

  hallo papa,
  ik wist wel dat je op de kalender kwam
  jij kan toch alles zwemmen,fligen in een vliegthuig.
  dus waarom dit dan niet. makkie
  foto en is het mooiste.

  groetjes Jorinde

Laad alle reacties (12)

Of registreer je om te kunnen reageren.