Home

Foto & video 1162 x bekeken 5 reacties

John Deere Green Days

Louis Nagel organiseert van 21 tot 23 augustus de Green-Days, een echt John Deere spektakel. Het groen-gele evenement is een leuk uitstapje voor het hele gezin. Een korte impressie.

Foto

 • Op de eerste dag bezochten ongeveer 3.000 mensen (en kinderen!) de John deere Green Days. Bij het betreden van het terrein is het vooral (weer) verbazingwekkend hoe breed John Deere’s assortiment is: van miniatuurtrekker tot geavanceerde, GPS-gestuurde zelfrijder en van zelfrijdende gazonmaaier tot hakselaar. Eigenlijk komt iedereen aan zijn trekken(r). Van John Deere fan tot serieuze koper, van jong tot oud en zelfs van miniatuurverzamelaar tot Country-fan.

  Tekst en foto's: Bas van Hattem

 • Bij de entree staan vele oldtimers gestationeerd, inclusief de eigenaren ervan. Iedereen mag erop klimmen. Oud, maar meestal jong. Ook op deze John Deere 4040.

 • Ook John Deere’s zelfrijdende spuit, de 5430i, mag natuurlijk niet ontbreken.

 • Er was vooral veel aandacht voor de jongeren. Hier een clowneske act waarbij schaalmodellen werden uitgedeeld. John Deere weet maar al te goed dat je nooit te vroeg kunt beginnen met imago-kneden.

 • Heerlijk toch. Helemaal alleen, in je eigen territorium, omgeven door strobalen en je eigen machinepark. Je moet gewoon klein beginnen.

 • Werkelijk de ideale plaats om de eerste stuurmanskunsten te testen… én te vertonen. Soms is het wel even dringen. Ach, degene met de grootste gaat toch altijd voor? Of was het toch anders?

 • Alle medewerkers, genodigden en speciale gasten werden rondgereden in de bekende John Deere Transporters of ‘Gators’. Zeg maar de groen-gele golfkarretjes. En tja, als je even niets te doen hebt, dan leun je gewoon even achterover en mag je even ‘voelen’ aan John Deere.

 • Er waren meerdere mogelijkheden om zelf te rijden, al dan niet onder begeleiding. Zo ook een testrondje met John Deere’s Autotrac. Gewoon handen van het stuur van de John Deere 6830 en rijden maar.

 • Voor het grotere werk was een stukje bouwland aangemaakt. Nagel heeft hiervoor medewerking gezocht met werktuigfabrikant Kverneland. Die leverde deze getrokken schijveneg/zaaibedcombinatie. De 8230 kon deze makkelijk trekken.

 • Voorbeelden van opgepimpte trekkers waren er ook. Zoals deze 7530 Premium met Autopowr. Met chrome uitlaat, extra sierverlichting op de dakrand, 2 dikke verchroomde luchthoorns en het maximale aan verlichting erop.

 • Of lekker oriënteren op de aanschaf van volgend jaar. Hier een van de vele maaidorsers, met hond...

 • En of het nu klein…………

 • ………….Of groot mag zijn. Je mag het allemaal aanraken.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  een bezoeker uit twente

  jammer dat je alles moest betalen!!!!
  weinig uitleg en informatie!!!

 • no-profile-image

  foreverblue

  Al draagt een john deere een gouden ring het is en blijft een lelijk ding.

 • no-profile-image

  Joris

  Het blijft een plastiekerig geheel zo'n John Deere. Vooral die cabine's zijn prullig. Ook het schakelen is niet zo werelds als je van een wereldmerk zou verwachten want dit gaat akelig stroef.Een ding is echter wel goed , ze hebben een mooie kleur en ze zijn stil.

 • no-profile-image

  akkerbouwer

  hier in kazachstan had JD ook deze dagen. Prima geregeld, voedsel en drinken in overvloed en voor niets !!! Zelfs het vervoer, voor belangstellenden, en dit over grote afstanden was geregeld. Dus weer Nederlandse kneuterigheid ???

 • no-profile-image

  pieter

  Qua plastic moet jd absoluut niet onderdoen voor de concurentie. de plastic van nh is nog kitscheriger en komt na 2 jaar al los.maarja je kan een blauwe lada ook niet vergelijken met een groene bmw...

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.