Home

Foto & video 1991 x bekeken 2 reacties

Boerendochters promoten kalender

De Boerendochter kalender is klaar. Het product is gepresenteerd aan winkelend publiek in Groningen. Om de verkoop te stimuleren helpen de modellen de waar aan te prijzen.

Foto

 • De Boerendochter kalender is klaar. Trots presenteert studentenbedrijf Young Sensation hun product aan het publiek in en Gronings winkelcentrum. Tekst: Jacco Keuper, foto's: Hans Prinsen

 • Het is niet alleen een presentatie en verkoopstunt. Het is ook een onderdeel van een wedstrijd tussen studentenbedrijven, de ‘businessmatch’. Daarom kozen de studenten voor een opvallende knalroze stand, die flink aangekleed werd met foto’s.

 • Ook zeven modellen waren aanwezig om het product te bekijken en aan te prijzen. De modellen kijken vrij nuchter terug op hun optreden. Al vinden sommigen het wel een raar idee om in andermans toilet te hangen. Als Anette zichzelf wil zien, moet ze bladeren naar september.

 • Er is ook actie in Groningen. Het publiek is er getuige van hoe visagiste Margriet Slot er opnieuw voor zorgt dat de make-up van de modellen perfect voor elkaar is.

 • Door een stalen bank op z’n kant te zetten, creëert fotograaf Alfred Oosterman een fotohoek. De modellen staan opnieuw voor de camera.

 • De activiteit in de stand trekt de aandacht van het publiek. En zo vinden kalenders hun weg naar de afnemer.

 • De kalender is een studentenproject. De modellen en de fotograaf worden er niet voor betaald. Aan het eind van de presentatie is het daarom tijd voor bedankjes. De modellen ontvangen van Alfred Oosterman een vergroting van één van de foto’s. De studenten overhandigen de modellen een kalender en van Boerderij.nl krijgen ze een DVD met de films die op Boerderij.nl verschenen over de kalender.

 • Organisatie (knielend op de voorgrond), fotograaf (midden) en modellen kijken terug op een geslaagd project. Allen zijn het erover eens dat het resultaat een kalender is die er mag wezen. De kalender is hier te bestellen.

  Ook de aanpak van de presentatie in Groningen is geslaagd. Door hun opvallende product en manier van aanprijzen wisten de studenten deze derde juryronde op hun naam te schrijven. Omdat Young Sensation ook de eerste ronde won, is er een reële kans dat zij de wedstrijd winnen. Aan de ‘businessmatch’ kunnen de ruim 30 studentenbedrijven in Groningen meedoen. In totaal telt Nederland 500 studentenbedrijven.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  van zwol

  graag wil ik de boeren dochter kalender 08 bestellen
  maar hoe werkt dat, zie geen link helaas

  vr gr fam van zwol

 • no-profile-image

  harry laan

  is zo`n kalender ook te bestellen ergens of waar is die te koop

  Met vriendelijke groet, Harry

Of registreer je om te kunnen reageren.