Home

Foto & video 319 x bekeken

Preventie, preventie, preventie

Foto

  • Bij deze schuur is veel kans op stormschade. Er zit een gat in het dak, waaraan je kunt zien dat het al wat geleden heeft door een storm.
    Om het risico bij stormschade te voorkomen of te verminderen zou ten eerste het dak geheel dicht gemaakt moeten worden. Dan zullen de daken tijdig gecontroleerd moeten worden of ze goed vast zitten en of er geen rotplekken zijn.

  • Hier zie je onze hoge druk reiniger. Hierbij is veel kans op brandschade doordat er altijd met warm water wordt gewerkt. Voor de afvoer van de brander hebben we een aluminiumpijp naar buiten lopen. Het is van belang dat deze aluminium pijp goed afgewerkt is en dat er geen brandbare materialen rond de afvoerpijp aanwezig zijn. Vlak bij de hoge druk reiniger hangt een brandblusser. Verder is het van belang dat er jaarlijks onderhoud aan de reiniger is.

  • Bij klimaatkasten is veel kans op uitbranden door slijtage en ongedierte die de kabels aantasten. Jaarlijks onderhoud aan de klimaatkasten kan brandschade voorkomen. Daarnaast moet er een goede ongediertebestrijding zijn.

Of registreer je om te kunnen reageren.