Home

Foto & video 775 x bekeken

Fotowedstrijd oogst 2006 (8)

De redactie van Boerderij is benieuwd naar de mooiste momenten rond de oogst en organiseert daarom een fotowedstrijd. Deze kunt u met een korte toelichting mailen naar boerderij@reedbusiness.nl, of sturen naar Boerderij-fotowedstrijd, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem.

Foto

  • Foto: Jolanda Theunissen. Beschrijving: Oom Jan Paulissen geniet samen met buurjongen Marius van het binnenhalen van de oogst 2006

  • Foto: F. van Gerner. Beschrijving: Overleg of het dorsen door kan gaan.

  • Foto: F. van Gerner. Beschrijving: Ondanks een hoog vochtigheidsgehalte toch aan de slag.

  • Foto: F. van Gerner. Beschrijving: Ondanks een hoog vochtigheidsgehalte toch aan de slag.

  • Foto: Koos en Trijnie Klimp. Beschrijving: oogst Italiaans raaigras op 26 juli 2006 op het bedrijf van Koos en Trijnie Klimp in Zandeweer (Gr.). Door het prachtige weer, temperatuur boven de dertig graden, liep het als een trein.

  • Foto: Dave de koster. Beschrijving:oogst wortelen hier worden wortelen geoogst met een Dewulf zelfrijdende wortelrooier, daarnaast de nieuwe John Deere 6920s met de nieuwe aangedreven hooglosser van Dezeure met luchtremmen, de hooglosser is meegespoten in John Deere kleuren.

  • Foto: Dave de koster. Beschrijving:oogst wortelen hier worden wortelen geoogst met een Dewulf zelfrijdende wortelrooier, daarnaast de nieuwe John Deere 6920s met de nieuwe aangedreven hooglosser van Dezeure met luchtremmen, de hooglosser is meegespoten in John Deere kleuren.

  • Foto: Dave de koster. Beschrijving:oogst wortelen hier worden wortelen geoogst met een Dewulf zelfrijdende wortelrooier, daarnaast de nieuwe John Deere 6920s met de nieuwe aangedreven hooglosser van Dezeure met luchtremmen, de hooglosser is meegespoten in John Deere kleuren.

  • Foto: Corry van Eybergen-Karman. Beschrijving: In Laag-Soeren aan de bosrand van de Veluwezoom.

  • Foto: Corry van Eybergen-Karman. Beschrijving: Mooi en zonnig weer. Het zaad was droog en de opbrengst goed. Het stro was van prima kwaliteit.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.