Home

Foto & video 476 x bekeken

Fotowedstrijd oogst 2006 (17)

De redactie van Boerderij is benieuwd naar de mooiste momenten rond de oogst en organiseert daarom een fotowedstrijd. Deze kunt u met een korte toelichting mailen naar boerderij@reedbusiness.nl, of sturen naar Boerderij-fotowedstrijd, Postbus 4, 7000 BA Doetinchem.

Foto

  • Foto: Bea langeveld-Voss. Beschrijving: graanoogst 2006 bij Voss in Groesbeek. Vele combines maken licht werk.

  • Foto: S. Lemans. Beschrijving: opname van de vlasoogst in Limburg. Na jaren is de teelt van vlas weer terug in Zuid-Limburg. Bij experiment werden er op twee locaties in zuid Limburg vlas geteeld nml op de proefboerderij Wijnandsrade en in Valkenburg. De oogst geschiedde onder zeer warme en stoffige omstandigheden.

  • Foto: S. Lemans. Beschrijving: opname van de vlasoogst in Limburg. Na jaren is de teelt van vlas weer terug in Zuid-Limburg. Bij experiment werden er op twee locaties in zuid Limburg vlas geteeld nml op de proefboerderij Wijnandsrade en in Valkenburg. De oogst geschiedde onder zeer warme en stoffige omstandigheden.

  • Foto: S. Lemans. Beschrijving: opname van de vlasoogst in Limburg. Na jaren is de teelt van vlas weer terug in Zuid-Limburg. Bij experiment werden er op twee locaties in zuid Limburg vlas geteeld nml op de proefboerderij Wijnandsrade en in Valkenburg. De oogst geschiedde onder zeer warme en stoffige omstandigheden.

  • Foto: S. Lemans. Beschrijving: opname van de vlasoogst in Limburg. Na jaren is de teelt van vlas weer terug in Zuid-Limburg. Bij experiment werden er op twee locaties in zuid Limburg vlas geteeld nml op de proefboerderij Wijnandsrade en in Valkenburg. De oogst geschiedde onder zeer warme en stoffige omstandigheden.

  • Foto: S. Lemans. Beschrijving: opname van de vlasoogst in Limburg. Na jaren is de teelt van vlas weer terug in Zuid-Limburg. Bij experiment werden er op twee locaties in zuid Limburg vlas geteeld nml op de proefboerderij Wijnandsrade en in Valkenburg. De oogst geschiedde onder zeer warme en stoffige omstandigheden.

  • Foto: familie Valckx. Beschrijving: Niels maakte een mooie ligkuil in de nieuwe maisbult die 's morgens was gemaakt.

  • Foto: familie Valckx. Beschrijving: broer Stijn hield zich liever bezig met het netjes afwerken van de kuil.

  • Foto: familie Valckx. Beschrijving: bij het afwerken van de kuil komt Stijn zijn broer Niels ook tegen. Die is ook goed ingestopt.

  • Foto: familie Valckx. Beschrijving: gras ligt te wachten totdat het wordt ingekuild. Een mooie zonsopgang met een nevelsliert maakt een sfeervolle plaat compleet.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.