Redactieblog

284 x bekeken

GD kampt met technische problemen

De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) kampt met technische problemen.

Hierdoor kan de organisatie sinds vrijdag 13 augustus geen onderzoeksuitslagen, bedrijfsstatussen en facturen versturen. De GD werkt aan een oplossing.

De organisatie heeft een speciaal telefoonnummer ingesteld waar veehouders informatie kunnen krijgen over hun onderzoeksresultaten: 0570-660 115. Het gaat dan vooral voor bepalingen die van belang zijn voor export, diagnostiek in opdracht van dierenartsen (bijvoorbeeld tumordiagnostiek) en secties.

"Het verwerken van laboratoriumuitslagen naar een bedrijfsstatus loopt gewoon door. Alleen het versturen van de papieren- en emailrapportage heeft enige vertraging", aldus de GD. De organisatie verwacht dat de problemen in ieder geval tot en met 17 augustus duren.

Of registreer je om te kunnen reageren.