Redactieblog

320 x bekeken 1 reactie

VWA: verzamelklachten ongegrond

De Voedsel- en Waren Autoriteit (VWA) heeft klachten van de exportverzamelplaats in Eersel over medewerkers van de VWA ongegrond verklaard.

Volgens de exportverzamelplaats waren de VWA-medewerkers vooringenomen negatief en zijn bij bedrijfsbezoeken biggen mishandeld. Daarnaast zouden bedrijfsgebouwen betreden zijn zonder bedrijfskleding. Volgens de VWA zijn de keuringshandelingen volgens protocol uitgevoerd. "Mogelijk zijn keuringshandelingen door u geherdefinieerd als mishandeling", aldus de VWA. Door in tweetallen te werken heeft de VWA voorkomen dat medewerkers vooringenomen zijn, zegt de VWA. De VWA erkent dat een medewerker bij controle of het bedrijf leeg stond, geen bedrijfskleding droeg.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Gert

    De VWA onderzoekt een klacht over de VWA , de slager keurt zijn eigen vlees of de door de gemeente benoemde en betaalde commissie onderzoekt een klacht over de gemeente.

Of registreer je om te kunnen reageren.